Tabbar

2015-07-04

Tabbar

Önskar att jag haft ett foto på fd maken när han skulle ankra båten. Han snurrade ankaret varv efter varv i luften och när han släppte följde med i vattnet då ankarlinan snurrat kring hans handled.

Önskar också ett foto på en gammal vän som solat en hel dag och sedan rakade bort mustaschen.

Önskar ett foto på fd make som solat en helt dag med händerna bakom huvudet med blottlagda armhålor. Han gick länge som ett T. 

Önskar också ett foto när jag som ung druckit för mycket och somnade för att sedan vakna upp i en gammal väns famn som vyssade mig som en baby.

Önskar inget foto när min stackars gubbe råkade hyvla bort fingertopparna. Jag band om och körde till sjukhuset medan barnen torkade blod och plockade fingertoppar.

Önskar ett foto när jag som ung hade varit på toaletten och när jag gick iväg kände jag något blött som klatschade mig bakom vaderna. Det var toalettpappret som fastnat mellan skinkorna och hängde baktill ner över kjolen. Min skam på arbetsplatsen var gigantisk.

Önskar ett foto när mitt ex i början av 80-talet köpte en "snus-spruta" och satt och lekte med den genom att suga in skinnet lite varstans på näsan och i ansiktet. De sugmärkena var jag helt oskyldig till.

Önskar att jag hade filmat när vår 17-åring bad sin far om att få ett par nya skor. Efter en halvtimme av gapskratt lyckas han klämma fram "men du måste ju ha minst 25 par skor". 

Önskar en film när min gubbe svetsade i taket och en stor svetsloppa ramlade innanför overallen. Efter en lång indiandans och med ett långt brännsår som slutade nere i strumpan hade svetsloppan svalnat tillräckligt.

Önskade att jag hade ett foto när jag i åk 9 lånade mammas kvartslampa för att få lite brunfärg. Kontentan blev att huden blev knallröd, torkade och sprack. Det tog minst 1 vecka innan jag vågade visa mig bland folk igen.

 

Önskade att någon hade fotat när jag som barn skulle sminka mig för första gången och använde vattenfärg. Det blev mycket svart, lila och rött. Färgen var svår att tvätta bort efter att den hade torkat in i huden ett par timmar. Det var ingen som sa något men min skam fanns ändå eftersom det var en söndag och underbara söndagsskolan på Fiadelfia.

 

 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS